KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencileri Kahramanmaraş merkezde düzenlenen Bocce turnuvasında il birincisi olarak okulumuza kupa kazandırmıştır.  Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenini ve Bocce takım öğrencilerimizi kutlarız.

Okulumuzun '' Dilimizin Zenginlikleri Projesi '' panosunu hazırladık.

Bize her yer eğitim etwinng projesi

Eyl

Elbet pandemi süreci ile öğrencilerimiz okullarından uzak kaldılar ve tabi ki öğretmenlerinden ama biz onları yalnız bırakmayacağız ve muhteşem bir proje ile eğitim öğretime devam edeceğiz. Uzaktan eğitim sürecine destek olmak adına ortaokul öğretmenleri olarak bu projeyi tasarladık. Okullar açılmasa dahi yürütebileceğimiz projemizde öğrencilerimize müfredat konularını keyifli aktivitelerle ve web2 araçları kullanımı ile sunacağız. Bu Proje Müdür Yardımcımız Süleyman Refik ÜNAL tarafından yürütülecektir.